TAKVO ŠTO DOGAĐA SE SVAKI DAN – Iris Illyrica

TAKVO ŠTO DOGAĐA SE SVAKI DAN

ISABEL GILLES

Autor ISABEL GILLES
Prevoditelj/ica Marijana Pasarić
Kategorija
Raspoloživost Dostupno
Godina 2019
ISBN 978-953-8169-27-4
Uvez Meki
Broj stranica 252
Format 21 x 13 cm
Cijena 15.79 € | 118,97 kn
Dodaj u košaricu

Brza GLS dostava: 2-5 radnih dana

Besplatna dostava iznad 36€ (271,25 kn) za područje Republike Hrvatske

Plaćanje karticom ili gotovinom

Opis

Isabel Gillies imala je život kakav bi svatko poželio – zgodnog, obrazovanog i uspješnog supruga koji je radio kao sveučilišni profesor, dva zdrava dječaka, kuću iz snova i brak pun ljubavi i razumijevanja – barem je tako mislila. U samo nekoliko mjeseci njezina su se uvjerenja pokazala pogrešnima, a grčeviti pokušaji da svoju obitelj zadrži u komadu – uzaludnima.

Takvo što događa se svaki dan – komentirala je njezina prijateljica. U emotivnoj ispovijesti simbolična naslova Gillies iskreno i bez maski progovara o nesigurnostima jedne žene, njezinim zabludama, nošenju s neočekivanim životnim preokretima i najvećoj izdaji koju je doživjela – preljubu. Knjiga Takvo što događa se svaki dan (2009.) lišena je suvišne patetike i samosažaljenja. Napisana jednostavno i neposredno, s dozom britkog humora, više nalikuje intimnom razgovoru s dobrim prijateljem nego srcedrapajućim memoarima.

Ova autobiografija američke glumice postala je bestseler New York Timesa, a čitateljima poručuje da pokušaju zapaliti svijeću umjesto da proklinju mrak te da vole svoj život čak i kad se čini da im je u potpunosti iskliznuo iz ruku, jer svaki je kraj prilika za novi početak.
Knjigu je sa engleskog prevela Marijana Pasarić.

Knjige istog autora

Knjige iz kategorije "Publicistika"

Ocjena irisillyrica.com na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 11 recenzije.