100 JEDNOSTAVNIH STEAM AKTIVNOSTI – Iris Illyrica

100 JEDNOSTAVNIH STEAM AKTIVNOSTI

ANDREA SCALZO YI

Autor ANDREA SCALZO YI
Prevoditelj/ica Ana Vučić
Kategorija
Raspoloživost Dostupno
Godina 2023.
ISBN ISBN 978-953-8169-53-3
Uvez Meki
Broj stranica 192
Format 203 x 228
Regularna cijena 19.99 € | 150,61 kn
Cijena s popustom 15.99 € | 120,48 kn
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 19,99  | 150,61 kn
Dodaj u košaricu

Brza GLS dostava: 2-5 radnih dana

Besplatna dostava iznad 36€ (271,25 kn) za područje Republike Hrvatske

Plaćanje karticom ili gotovinom

Opis

UZBUDLJIVE AKTIVNOSTI ZA MLADE UMJETNIKE, ZNANSTVENIKE I INŽENJERE

Rasplamsajte svoju znatiželju ovim zabavnim igrama i kreativnim projektima kako biste savladali osnovne koncepte u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu, umjetnosti i matematici. Nevjerojatne aktivnosti, koje vam donosi Andrea Scalzo Yi, osnivačica platforme Raising Dragons, učenje čine toliko uzbudljivim da ćete zaboraviti da učite!

Dosađujete se na kišni dan? Sad možete odabrati projekt, prikupiti materijale i čarolija može početi! Iskušajte dalekosežne znanstvene pokuse poput Kišnih oblaka od pjene za brijanje ili Lava lampi. Pretvorite vrijeme za matematiku u vrijeme za zalogaj pomoću ukusnih Razlomaka na keksima s punjenjem. Oslobodite svoju neograničenu kreativnost umjetničkim projektima kao što su Mramorni papir ili Čudovišne bube. Uz sezonske aktivnosti poput Poligona s preprekama od valjaka za plivanje i Eruptivnih bundeva imat ćete dovoljno igara tijekom cijele godine.

Zabavite se učeći o osnovnim idejama iz kemije, fizike, računalstva, miješanja boja i još mnogo toga, a sve to dok rješavate probleme i radite zajedno sa svojim prijateljima. Zahvaljujući projektima za koje su vam dovoljni svakodnevni kućanski predmeti i koji zahtijevaju vrlo malo nadzora odraslih osoba, 100 jednostavnih STEAM aktivnosti najbolji je mogući izbor za prekrasan, kreativan dan učenja.

Namijenjeno djeci od 4 do 10 godina.

Knjige istog autora

Knjige iz kategorije "Za djecu i mlade"

Ocjena irisillyrica.com na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.