Politika privatnosti – Iris Illyrica

Politika privatnosti

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Iris Illyrica TRGOVINA obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka Kupaca tako da prikuplja samo nužne podatke o kupcima/korisnicima potrebne za ispunjenje naših obveza; informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje Kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za newsletter. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Iris Illyrica TRGOVINA može prikupiti određene podatke o vašim posjetima stranici, kao što je naziv vašeg dobavljača internetskih usluga i Internet Protocol (IP) adresu preko koje pristupate Internetu; datum i vrijeme vašeg posjeta web-odredištu; dijelove stranice koje ste proučavali dok ste bili na web-odredištu i internetsku adresu web-odredišta s kojeg ste se izravno povezali na naše web-odredište. Ovi se podaci koriste za poboljšanje usluge i administraciju web-odredišta te analizu trendova.
POSLOVNA ZAŠTITA PODATAKA

Iris Illyrica, obrt za intelektualne usluge, posluje u skladu sa zakonom i određenim odredbama zaštite podataka. Svi djelatnici Iris Illyrice odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac može pisani prigovor podnijeti putem pošte ili e-maila. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti u roku od maksimalno 15 dana od dana kada zaprimi prigovor ili primjedbu.
Adresa za pisani prigovor: Iris Illyrica, obrt za intelektualne usluge, Goranska 20a, 10010 Zagreb.

E-mail za prigovor: info@irisillyrica.com