DR. KENAN CRNKIĆ – Iris Illyrica

DR. KENAN CRNKIĆ

Kenan Crnkić autor je velikih regionalnih bestselera o uspjehu („7 tajni uspjeha“) i sreći („Pazi kojeg vuka hraniš“). Na području jugoistočne Europe (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Slovenija) knjige su doživjele višestruka izdanja i prodane su u više od 250.000 primjeraka.

Njegova prva knjiga ”7 tajni uspjeha”, kao jednostavan i praktičan vodič do uspjeha, oborila je sve rekorde prodaje, već u prvoj godini doživjela je 10. jubilarno izdanje. E-izdanje knjige Amazonov je bestseler, a knjiga je dobila i prestižnu američku književnu nagradu Bookvana za motivacijsku literaturu.

Druga knjiga autora ”Pazi kojeg vuka hraniš” napisana je sada već prepoznatljivim stilom, koji odiše lakoćom čitanja i mudrosti. To je knjiga o sreći – kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima. Nezapamćenom brzinom stekla je status regionalnog bestselera te je prevedena na 10 svjetskih jezika. Godine 2018. prevedena je i na Brailleovo pismo te se besplatno dijeli knjižnicama slijepih i slabovidnih osoba.

Kenan Crnkić doktor je ekonomskih znanosti i profesor na više visokorangiranih sveučilišta (Webster Beč, Edward Bernays Zagreb). Školovao se kako u BiH tako i u inozemstvu, a specijalističke studije uspješno je završio i na prestižnoj Harvard Business School (Sjedinjene Američke Države).

U svojoj karijeri dr. Crnkić uspješno je rukovodio multimilijunskim korporacijama i fondacijama u privatnom, ali i državnom vlasništvu. Njegovu bogatu biografiju krasi veliki broj prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja, od kojih su najznačajnija:

  • gospodarska osoba godine (2006.)
  • menadžer desetljeća za jugoistočnu i središnju Evropu (2010.)
  • Zlatna povelja ”Linus Pauling” s Plaketom i Zlatnom medaljom, koju dodjeljuje Međunarodna liga humanista (2013.) i mnoge druge.
Dr. Kenan Crnkić certificirani je John Maxwell coach, predavač i transformacijski govornik.

Kao jedini s ovih prostora nastupa diljem svijeta zajedno s najvećim svjetskim imenima kao što su John Maxwell, Brian Tacy, Tony Robbins, Grant Cardone i mnogi drugi.

Smatra se pionirom takozvane self-help literature u regiji. Preko svoje Akademije (www.kenancrnkicacademy.com) organizira grupne seminare te pruža individualne usluge high-performance i transformacijskog coachinga, a među njegove klijente ubrajaju se neka od najpoznatijih imena iz područja biznisa, estrade i sporta.

Više o Kenanu, njegovu radu i aktivnostima možete pronaći na službenoj internetskoj stranici www.drcrnkic.org  ili na društvenim mrežama, gdje njegove svakodnevne objave i motivirajuće sadržaje prati preko 300 tisuća ljudi širom svijeta.

Knjige autora

Ocjena irisillyrica.com na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 11 recenzije.