Razotkrivanje

Autor ANDRE AGASSI
Kategorija Publicistika
Raspoloživost dostupno
Cijena 149.00 kn
Cijena s popustom 115.00 kn
Godina 2018.
ISBN 978-953-8169-09-0
naslov izvornika Open
uvez meki
broj stranica 450
format 16 cm x 23 cm

Novi naslov Biblioteke Čitaj knjigu, koji je za vas odabrala Alis Marić. 

„Dobrodošli u svijet jednog od najboljih tenisača u povijesti - Andrea Agassija, koji u svojoj autobiografiji priznaje da najviše od svega mrzi upravo tenis. Čitat ćete jedno od najstrastvenijih antisportskih štiva, koje će vas istovremeno motivirati i oduševiti. Kako je to moguće?"

Alis Marić, književna blogerica

Razotkrivanje je šokantno iskrena, samoironična, emotivna, duhovita i intrigantna autobiografija teniskog asa Andrea Agassija, u kojoj upoznajemo šarenu galeriju zanimljivih, slikovitih i bizarnih likova iz njegova života. Zbog toga će je širom otvorenih očiju čitati i Agassijevi obožavatelji, i ljubitelji tenisa, ali i oni koji vole sočne i nepoznate detalje iz života slavnih osoba. Sve ono što drugi skrivaju, Agassi razotkriva..."

Marin Šarec, urednik knjige

„Bez dlake na jeziku, autentična, prodorna autobiografija… Ova iznimna knjiga pripovijeda o izgubljenom djetinjstvu, buntovnoj mladosti i turbulentnoj potrazi za identitetom u odrasloj dobi. Iako nesumnjivo zanimljiv, Agassijev povratak na prvo mjesto ljestvice manje je uzbudljiv od njegova života s obzirom na nesretne karte koje su ga često zapadale.

Washington Post

„Najbolja sportska autobiografija ikad napisana.“

Rick Reilly, ESPN

„Ne samo da je Agassi ogolio svoju dušu kao rijetko koji sportaš, on je to napravio s takvom umješnošću i strašću, što bi teško pošlo za rukom i profesionalnom književniku.“

Entertainment Weekly

„Mnogo više od priznanja o uživanju u drogi – Agassi razotkriva fascinatnu priču o profesionalnom tenisu i osobnom razvoju. Pritom dokazuje da je osobno ispunjenje jednako važno kao i profesionalni uspjeh.“

New York Post

Knjigu je sa engleskog prevela Martina Baričević.

DO KRAJA SVIJETA I NATRAG

RIANA PETANJEK

Trip za djecu

Flea (Michael Balzary)